REUNIÓ D’INFORMACIÓ per als CURSOS DE CATALÀ dels CERTIFICATS de LLENGUA CATALANA a la UNIVERSITAT

L’IFCT (Institut Franco-Català Transfronterer) comunica :


Els cursos de català per a no especialistes (NSP) – estudiants i personals de la Universitat o tota persona desitjosa d’iniciar-se o de perfeccionar-se en català – se’n van a començar a l’IFCT el dilluns 14 i dimars 15 de setembre, de 18h a 20h, a la Casa dels Països Catalans (IFT, Universitat), camí de la Passió Vella.

Aquests cursos són organitzats per l’IFCT en el quadre de Certificats de Llengua Catalana (CeLCat) accessibles a tothom ; les inscripcions són en curs a la Scolarité centrale de la Universitat durant tot el mes de setembre. Tres nivells de formació qualificants són proposats : nivell A (grups dlluns i dimars) del quadre europeu per a l’ensenyament de les llengües (primer nivell), nivell B1 (grup el dilluns), nivell B2 (grupe el dimarts).

Tots els estudiants de la UPVD, en el marc de llur diploma o a més de llur inscripció principal, poden seguir un curs de català no especialista.

Aquests cursos per a adults són també accessibles a totes i tots els que per raons professionals o per interès personal voldrien estudiar o practicar la llengua catalana.