Recursos pedagògics APLEC

Recull de material pedagògic de l’APLEC:

* Vols rebre actualitzacions i propostes de programes pedagògics al teu correu electrònic? Res més senzill, escriu-nos un correu electrònic a l’adreça: aplec@aplec.cat

Recursos en línia referits a l’Escola d’estiu 2023 de l’Associació APLEC celebrada el passat 6 i 7 de juliol a Pesillà clica aquí

Recursos en línia referits a l’Escola d’estiu 2022 de l’Associació APLEC celebrada el passat 6 de juliol a Santa Maria la Mar clica aquí!

Publicacions de l’APLEC: llistat complet de les edicions de l’associació (contes, revistes, jocs i discs) : clica aquí!

Àudios de Llibre Vivent: accés a la web del Pol de Recursos per l’Ensenyament del Català on podem escoltar els diferents contes del Premi del Llibre Vivent 2023 i edicions anteriors: clica aquí

Recull de poemes del “Concurs acadèmic” de poesia en català: clica aquí!

Recursos on-line aportats durant el confinament per causa del Covid-19: clica aquí!

M @gistère – Accès a la plataforma de formació continua per a ensenyants i personal d’establiments dependents de l’Acadèmia de Montpeller o de l’Ensenyament Superior: clica aquí!

Itineraris, reptes i realitats. Projecte de l’editorial Text per a la Primària, com a proposta curricular dels mainatges sud-catalans, d’on podem aprofitar molts materials multiformat per als nins i nines del Nord. Clica aquí!

L’imagier français – catalan. 225 mots il·lustrats en francès i català. Editat per l’APLEC amb el sosteniment de la Casa de la Generalitat de Perpinyà: clica aquí!

Vocabulari en imatges – viure en català – viure a Catalunya. Els mots més comuns il·lustrats per poder comprendre’ls i aprendre’ls. Editat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Clica aquí!