L’APLEC MOBILITZADA per MANTENIR les ACTIVITATS de CATALÀ a CASA per a la MAINADA

L’Associació per a l’ensenyament del català comunica :

Des de l’inici del confinament, l’Associació ha passat en mode treball a distància i tots els i les permanents de l’APLEC – secretariat, coordinació pedagògica, comunicació – així com els i les intervinents s’han organitzat per mantenir les activitats d’aprenentatge del català per a la mainada. L’APLEC posa així a disposició de totes les mares i pares sus del seu portal (www.aplec.cat) els materials elaborats per ensenyants i permanents (textos, exercicis, cançons, vídeos) per assegurar la continuïtat pedagògica durant un període complicat i difícil, tan per a les nines i els nins com per les seues famílies.

L’APLEC queda a disposició de totes les persones que voldrien demanar més precisions o que voldrien rebre directament a casa seua (per mail) els materials d’ensenyament de català (aplec@aplec.cat).

Les activitats de català sabem que agraden a la mainada ; és l’ocasió d’aprofitar-ho per proposar moments agradables d’activitat en català – amb mares i pares – per passar el temps i anar adquirint i practicant la llengua.

Envieu-nos els vostres testimonis (fotos, missatges, dibuixos) de la vostra classe de català a casa !