Recursos pedagògics APLEC

Recull de material pedagògic de l’APLEC:

* Vols rebre actualitzacions i propostes de programes pedagògics al teu correu electrònic? Res més senzill, fes-nos un petit mail a l’adreça: aplec@aplec.cat

Publicacions de l’APLEC: llistat complet de les edicions de l’associació (contes, revistes, jocs i discs) : clica aquí!

Àudios de Llibre Vivent: accés a la web del Pol de Recursos per l’Ensenyament del Català on podem escoltar els diferents contes del premi del llibre vivent 2020: clica aquí!

Recursos on-line referits en la formació d’intervinents del passat 4 de març: clica aquí!

Recursos on-line aportats durant el confinament per causa del Covid-19: clica aquí!

M @gistère – Accès a la plataforma de formació continua per a ensenyants i personal d’establiments dependents de l’Acadèmia de Montpeller o de l’Ensenyament Superior: clica aquí!

Itineraris, reptes i realitats. Projecte de l’editorial Text per a la Primària, com a proposta curricular dels mainatges sud-catalans, d’on podem aprofitar molts materials multiformat per als nins i nines del Nord. Clica aquí!

L’imagier français – catalan. 225 mots il·lustrats en francès i català. Editat per l’APLEC amb el sosteniment de la Casa de la Generalitat de Perpinyà: clica aquí!

Vocabulari en imatges – viure en català – viure a Catalunya. Els mots més comuns il·lustrats per poder comprendre’ls i aprendre’ls. Editat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Clica aquí!