ELS ESTUDIANTS DE CATALÀ ORGANITZEN DIMARTS UNA CONFERÈNCIA A YOUTUBE AMB EL REDACTOR EN CAP DE « L’EXPRESS »

ELS ESTUDIANTS DE CATALÀ DE L’ACE ORGANITZEN UNA CONFERÈNCIA EN LÍNIA A YOUTUBE AMB EL REDACTOR EN CAP DE « L’EXPRESS » : « Le catalan en Catalogne Nord »

L’IFCT (Institut Franco-Català Transfronterer) comunica :

L’Associació Catalana d’Estudiants (ACE) i el seu president, Rémy FARRÉ, estudiant de 2n any en llicenciatura de català a l’IFCT de la Universitat de Perpinyà, ha organitzat una conferència en línia a Youtube intitulada « Les langues régionales en France : le cas du catalan en Catalogne Nord » aquest dimarts 30 de març 2021 a 7 hores de tarda.

May be an image of cel i text que diu 'Conférence autour des langues régionales en France le cas du catalan en Catalogne Nord Mardi 30 mars 2021 19h ACE πutah ww Intervenants: Miche FELTIN-PALAS Rédacteur en chef L'Express, spécialiste des régions, Auteur de l'infolettre sur les langues de France Alà BAYLAC-FERRER Maitre de conférence en catalan, Directeur de l'Institut Franco-Catalan Franco- Transfrontalier de l'Université de Perpignan'

Hi intervindran el redactor en cap del setmanari francès L’Express, Michel FELTIN-PALAS – autor amb el periodista Jean-Michel APATHIE del llibre « J’ai un accent, et alors ! Témoignage et enquête sur une discrimination oubliée » (Michel Lafon, 2020) i el director de l’IFCT, autor de « Le catalan en Catalogne Nord et dans les Pays Catalans. Même pas mort ! » (PUP, 2017).

Després de les intervencions, sobre les llengües regionals de l’Hexagon i sobre « el cas del català a Catalunya Nord », se podran fer preguntes als intervinents.

Una conferència de particular actualitat a una setmana del vot de la llei de protecció patrimonial de les llengües regionals a l’Assemblea (el 8 d’abril).

Enllaç per connectar-se a la conferència: https://youtu.be/d9ypmWU5A84