PUBLICACIONS DE L’APLEC

Si en sou interessats, feu-nos un correu a : info@aplec.cat

Les Aventures de La Lea – 7 €
Per a maternals-CE. Historietes curtes, il·lustrades.
Per les beceroles o per consolidar l’aprenentatge de la lectura, unes experiències quotidianes que prenen ràpidament un tomb fantàstic gràcies a la imaginació de la petita Lea. Indispensable a qualsevol cambra de mainatge!

La graneta – 7 €
Per a maternals-CE.
Aquest àlbum és dedicat als més petits, per descobrir la vida d’una graneta, que té pas massa paciència, al llarg de les quatres estacions de l’any!

Les aventures d’en Pelut – 8 €
Còmic. Per a CE-6a.
Pelut és el gosset més espavilat que mai heu vist! Descobriu les seues aventures i les seves proeses, amb un dibuix molt elegant que encanta tota la canalla.

Pobles del món – 12 €
Per a CE-6a.
Trobareu en aquest llibre una selecció de reportatges realitzats arreu del món pels fotògrafs de la revista Mil Dimonis. Perquè hi ha un munt de gent que no viuen com nosaltres, amb una altra visió del món, una altra cultura. Sols l’ull curiós pot apreciar la diversitat, la riquesa i la diferència entre els homes i les dones del nostre planeta. Aquest àlbum és una mirada sobre alguns pobles que per sort encara són ben diferents!

Fredolic – 12 €
Còmic. Per a CE-6a.
Un àlbum divertidíssim per als més grans (i també els adults). Una compilació de les aventures de l’heroi històric més apreciat de Mil Dimonis.

Mil colors – 2 €
Per a CE-6a.
Una idea original i única, exclusiva de Mil Dimonis: una llibreta per colorar, amb temes culturals de Catalunya Nord, de dibuix fàcil i que convida al coloratge; però a més, per cada tema, un complement escrit, divulgatiu o divertit com ara una llegenda, una cançó, una recepta, tot el que cal per aprofitar-se, a casa o a l’escola, d’una llibreta divertida i pedagògica.

En pelut de tots colors – 4 €
Per a CE-6a.
Un segon quadernet de coloratge en el qual retrobaràs Pelut, el gosset entremaliat, i viuràs amb ell noves aventures. Activitat suplementària : retrobar (i/o reescriure) el text que correspon a cada vinyeta.

Dino el Dinosaure – 2 € / unitat – 5 € la col·lecció de 4 números
Per als més petits de la casa
Col·leció Dino el Dinosaure pensada per a llegir i jugar alhora. Amb il·lustracions de plana sencera i de lectura fàcil, s’hi proposen petites aventures per a fer participar els petits mainatges.

Mil Dimonis – 3 € el número / 10 € l’any
Per a CE – 6a.
La revista catalana publicada a Perpinyà, dedicada als infants: reportatges i jocs, encontres i divertiments, actualitats i còmics. Mil Dimonis és una font de coneixements, accentua l’interès dels mainatges per l’actualitat i els diverteix en català! Indispensable a casa, indispensable a l’escola, indispensable per recuperar la nostra llengua! Mil Dimonis ofereix també un enriquiment de vocabulari que els adults en fase d’aprenentatge saben aprofitar-se.

Per a subscriure-t’hi, clica aquí

Memory – 25 €
L’APLEC ha col·laborat a l’edició d’un joc de memòria en català.
És un joc de fusta elaborat a la regió del Jura, per la societat “Les amis du bois”, i és editat també en altres llengües (bretó i basc).
Una manera divertida de desenvolupar l’observació, d’entrenar la memòria tot aprenent els noms d’animals!

Adiu Giné ! – 10 €
Per celebrar el seu 30è aniversar, l’APLEC ha editat un disc “Adiu Giné!” que ret homenatge al cantant nordcatalà Joan Pau Giné, desaparegut ara farà 20 anys.
“Adiu Giné!” són 11 cançons versionades pel grup Quintego en total una quinzena d’artistes nord-catalans han participat al projecte. Les cançons han estat readaptades per apropar-se al jovent amb ritmes rock, reggae, bossa, rap i uns tocs d’instruments tradicionals.