TORNA A OBRIR LA UNIVERSITAT : REPRENEN LES INSCRIPCIONS en ESTUDIS CATALANS

Des d’aquest dilluns 24 d’agost ha tornat a obrir el campus de la Universitat de Perpinyà. I reprenen les inscripcions a les formacions universitàries, entre elles la llicenciatura, els màsters i els certificats d’estudis catalans.

Donades les circumstàncies, les inscripcions administratives s’han de fer prioritàriament en línia (https://www.univ-perp.fr/fr/je-minscris). El servei de l’escolaritat central on se fan les inscripcions és contactable també per telèfon al 04 68 08 18 26 i per meil : renseignements.inscriptions@univ-perp.fr.

Les consignes de precaucions i higiene a respectar són assenyalades sobre el campus. Cal portar mascareta, rentar-se les mans regularment i respectar una distància d’1 m entre les persones. En aquestes condicions, la reentrada se farà de manera presencial : reunions d’informació la setmana vinent i començament dels cursos a partir del 7 de setembre.

Per qualsevol informació sobre els estudis de català, es pot contactar el secretariat pedagògic de l’IFCT : 04 68 66 22 10 o ifct@univ-perp.fr.